E.ON Gaz: La solicitarea ISU, au fost trimise echipe specializate la Sighet pentru a sprijini ancheta

Compania E.ON Gaz Distribuţie nu are nicio legătură cu exploziile care au avut loc la Sighetu Marmaţiei, nefiind operator al reţelei de gaz din zonă, însă, la solicitarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, a trimis echipe specializate la faţa locului pentru a sprijini comisia de anchetă.

”E.ON Gaz Distribuţie nu are nicio legătură cu exploziile care au avut loc la Sighetu Marmaţiei, compania noastră nefiind operator al reţelei de gaz din zonă. Consumatorii de gaz din Sighetul Marmaţiei sunt deserviţi de un alt operator de distribuţie, întreţinerea şi operarea reţelei de distribuţie intrând în competenţa respectivului operator’‘, se menţionează într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, urmare a celor două explozii petrecute duminică la Sighetu Marmaţiei, la solicitarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, compania E.ON Gaz Distribuţie a trimis la locul incidentelor echipe specializate pentru a sprijini cercetările comisiei de anchetă.

Două explozii au avut loc duminică la un local din Sighetu Marmaţiei, soldate cu 17 răniţi. AGERPRES