E.ON Moldova utilizeaza serviciile unei agentii de publicitate pentru a comunica intreruperile

Media Consulta International asigura difuzarea de informatii privind implementarea programelor de intrerupere planificata a energiei electrice in zona Moldova prin publicarea anunturilor in presa scrisa locala.

In urma colaborarii initiate intre Media Consulta International si E.ON Romania, compania furnizoare de energie electrica pentru toti consumatorii din regiunea Moldovei, agentia media prelucreaza informatiile de interes general pentru cetateni. Pentru o comunicare cat mai eficienta, Media Consulta International asigura publicarea anunturilor in cele mai importante ziare locale certificate, din fiecare zona a Moldovei. Printre publicatiile colaboratoare se afla si Vreme Noua, Ceahlaul, Crai nou, Evenimentul de Botosani, Evenimentul Regional al Moldovei, Monitorul de Botosani, Monitorul de Vaslui, Obiectiv Suceava, Obiectiv Vaslui, etc.

E.ON AG este o importanta companie energetica germana, prezenta in mai multe tari din Europa, printre care si Romania. E.ON Moldova Distributie este veriga de legatura intre retelele de tensiune foarte inalta, gestionate de catre firma de transport Transelectrica din Romania si punctele de consum ale clientilor furnizorilor din zona. Rolul intreprins de E.ON Moldova Distributie este de a exploata, intretine, moderniza si dezvolta aceste retele. Scopul, insa, este sa asigure un nivel de servicii de distributie cel putin egal cu cel din Europa Centrala si de Est.

SC Media Consulta International SRL este o agentie full service care activeaza de sapte ani pe piata din Romania pentru clienti locali si internationali, sub coordonarea actionarului majoritar, Mihai Craiu. Mai mult decat comunicare, Media Consulta propune solutii integrate de business consultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzari, advertising, research, PR, HR.