Eficiența Energetică în Vestul României: Eficiența Energetică în Clădiri și Industrie

Alături de energia produsă din surse regenerabile, România are un potențial uriaș în sectorul eficienței energetice, fie că vorbim despre sectorul indus- trial, administrativ, comercial sau rezidențial. La ENREG, scopul eficienței energetice este de a susține dezvoltarea acestui sector, de a ajuta țara să genereze energie curată și facilita tranziția spre o economie cu emisii scă- zute de dioxid de carbon. Asics Gel Lyte 5 Donna Bianche

În acest sens, REECO va acorda la cea de-a VII-a ediție ENREG, o atenție specială tematicii de eficiență energetică care nu este doar o tendință ci și o necesitate. Washington Huskies Evenimentul va avea loc între 4-6 martie 2015, la Expo Arad. Solde adidas superstar In condițiile provocării actuale privind asigurarea resurselor energetice și necesitatea reducerii emisiilor de CO2, precum și protecția mediului înconjurător, investițiile privind eficiența energetică și recuperarea resurselor energetice poate prezenta o orientare de interes crescut. Fjallraven Kanken 20L (Departamentul pentru Energie). Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice inițiază în 2015 o nouă etapă a programului Casa Verde. Reprezentanți ai acestuia spun că programul “Casa Verde” trebuie regândit, deoarece tehnologiile au evoluat și sunt disponibile mai multe soluții pe piață. Acest program reprezintă, în continuare, o soluție optimă pentru protecția mediului, reducerea emisiilor de CO2 și combaterea efectelor schimbărilor climatice, precum și în ceea ce privește eficiența energetică. Un rol important în punerea în aplicare a măsurilor de eficiență energetică este luată și de către societățile de servicii energetice (ESCO), oferind o oportunitate promițătoare reală de a realiza reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. În paralel cu târgul, REECO va organiza Conferința Internațională – Eficiența Energetică în Vestul României, care va avea loc pe 4 martie 2015. Clayton Kershaw Authentic Jersey Conferința va trata tematici ca: Programul de eficientizare energetică a blocurilor de locuințe în sistem ESCO; ECO – Bordei – Dezvoltarea unei soluții moderne de realizare a construcțiilor din materiale locale tradiționale; Sisteme per- formante pentru eficientizarea energetică a clădirilor; Eficiența Energetică în Sisteme de Pompare – o comoară ascunsă!; Energie sustenabilă pentru comunități locale – SUSTAINCO; Programul ROSENC de eficiență energeti- că în iluminatul public; Compensarea energiei reactive capacitive produse de cabluri lungi; Software pentru management și eficienț energetică în in- dustrie; Stocarea energiei sustenabile sub forma de aer; “UE BERD – Facili- tate de Finanțare a Energiei Durabile pentru IMM din România” – Rapid, fără birocrație, asistență tehnică gratuităși grant UE! și altele. Printre speakerii care ne vor onora cu prezenta se numara: Vlad STANCIU, Ma- nager Executiv – Clusterul de Energii Sustenabile din Romania – ROSENC; Stefan OPRIS, Marketing Manager LISSCOM; Szilvester Zoltan GEYER, Ingi- ner vanzari GRUNDFOS Pompe Romania; Florin ANDRONESCU, Director Agentia Locala a Energiei Alba – ALEA; Sorin MORANCEA, MELIOR ELECTRO ENERGY; Amelia GIANTARU, Deputy PM RoSEFF – Tractebel Engineering România și alții.

Evenimentul este patronat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. asics mexico damskie Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com. air jordans free shipping Despre ENREG ENERGIA REGENERABILA® (Arad): Acesta este singurul târg din România și din regiune care aduce la un loc interesul a trei țări pentru energie regenerabilă: România, Ungaria și Serbia. Nike Air Max 1 Pas Cher ENREG ENERGIA REGENERABILA® este cel mai mare târg internaţional pentru energie regenerabilă și eficiență energetică în construcţii și renovări care are loc anual în euro regiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa și din vestul României, din 2009 la Expo Arad. Despre REECO RO Expozitii S.R.L. și REECO Grup: REECO RO Expozitii S.R.L. este organizatorul târgurilor și conferințelor internaționale RENEXPO® South-East Europe (București) și ENREG ENERGIA REGENERABILA® (Arad). Air Jordan 10 (X) REECO face parte din grupul REECO, Compania, cu sediul în Reutlingen- Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri și conferințe din Europa în domeniul energiei regenerabile, eficienței energetice în construcții și renovare. Din 1997 și până în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expoziții și conferințe, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experți și la care au participat anual peste 2000 de expozanți. Portofoliul companiei cuprinde 8 târguri și 60 de conferințe organizate anual în Germania și Europa. REECO are aproximativ 50 de angajați în 5 locații: Germania, Aus- tria, Polonia, România, Serbia, Boznia și Herzegovina, iar în 2015 în Muntenegru și Alba- nia, cu potențial de extindere în Macedonia și Croatia în 2016.