Mihaela Ungar a fost numită în funcţia de director de marketing şi comunicare corporativă a grupului Rompetrol

pic2007-03-15Mihaela Ungar, fost director în cadrul Colgate-Palmolive şi expert în FMGC, a fost numită în funcţia de director de marketing şi comunicare corporativă a grupului Rompetrol, potrivit unui comunicat al companiei.

Mihaela Ungar s-a alăturat echipei Rompetrol în contextul în care strategia grupului în următorii cinci ani vizează dezvoltarea activităţii de retail şi dezvoltarea diviziei internaţionale a KazMunayGas, compania naţională de petrol şi gaze din Kazakhstan şi unicul acţionar al grupului Rompetrol, se arată în comunicat.

‘Experienţa şi expertiza Mihaelei Ungar în FMCG (Fast-moving consumer goods) completează şi susţine intenţia Grupului de a trece la o nouă etapă a dezvoltării sale, consolidarea şi extinderea activăţilor de retail în România, dar şi în regiune Mării Negre. Creşterea reţelei de distribuţie a carburanţilor, o nouă imagine a staţiilor Rompetrol, corelarea serviciilor şi a produselor noastre cu nevoile clienţilor, ne vor permite să devenim cel mai important furnizor de energie vie, prima opţiune pentru clienţii care îşi doresc calitate’, a declarat Zhanat Tussupbekov, CEO al Grupului Rompetrol, citat în comunicat.

sursa: agerpres