Noul administrator special al Hidroelectrica este Gabriel Dumitrascu

gabriel-dumitrascu-este-noul-administrator-special-al-hidroelectrica-115658-1Gabriel Dumitrașcu, directorul Direcției de Privatizări din cadrul Departamentului pentru Energie, a fost desemnat noul administrator special al Hidroelectrica, în ședința de vineri a Adunării Generale a Acționarilor (AGA), a declarat vineri Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

“Am convocat pentru desemnarea administratorului special Adunarea Generală a Acționarilor, care l-a ales în unanimitate pe domnul Gabriel Dumitrașcu, director în Departamentul pentru Energie. Acesta va avea atribuții limitate și va reprezenta interesele acționarilor în procesul de insolvență”, a spus Borza. El a adăugat că aceasta a fost singura decizie a Adunării Generale a Acționarilor de vineri.

“Nu a fost luată o altă decizie, dar vom analiza activitatea directorilor din companie și vom lua o decizie săptămâna viitoare dacă vom opera modificări în ceea ce privește conducerea companiei”, a mai spus Borza.

Gabriel Dumitrașcu ocupă funcția de director general în cadrul Direcției Generale de Privatizare și Administrare a Participațiilor Statului în Energie, este licențiat în ingineria și managementul sistemelor industriale la Universitatea Politehnică București și a absolvit Colegiul National de Apărare și Școala Națională de Științe Politice și Administrative, se arată într-un comunicat al Hidroelectrica, remis vineri AGERPRES.

‘Împreună cu administratorul judiciar, Euro Insol, vom relua etapa finală a ieșirii din insolvență și, în același timp, vom pregăti societatea pentru reluarea cu succes a procesului de listare la bursă. În pofida momentelor mai grele prin care trece, Hidroelectrica are o poziție financiară solidă, active importante și valoroase și rezultate foarte bune în ultimul bilanț, ceea ce mă îndreptățește să asigur că societatea va rămâne integral în proprietatea celor doi acționari, Statul Român și Fondul Proprietatea’, a declarat Gabriel Dumitrașcu, la finalul ședinței.

sursa:agerpres