Nume grele RES vin in 20-22 iunie la Bucuresti

Potentialul  RES al Romaniei reclama, cu tarie, continuarea si mai sustinuta a investitiilor in energiile regenerabile in 2012. Argumentul principal este acordarea de subventii, sub forma certificatelor verzi, dar si stabilitatea economiei Romaniei in perioada de fata. Pe de alta parte, deja companii renumite, care au demarat investitiile in Romania in urma cu doi, trei ani, au numarat primii bani, lucru deosebit de incurajator si pentru altii. Astfel de semnale atrag spre Romania, ca un magnet,  cele mai renumite companii mondiale, din Asia pana in Europa, specializate in special pe PV, dar nu numai, de a investi in aceasta zona a Europei. Deja nume grele din RES si-au rezervat prezenta la Targul RoEnergy Bucuresti: ET Solar Industry Limited ( Diamond Sponsor) REC Solar Germany GmbH ( Bronse Sponsor), Verbund, ESPE, Monsson, Skybasedsolar GmbH, Dimensione Solare, Norba Energie France, Friem Spa, Tehnosat, Hydrolink Sro, Cabur, TUV Rheinland, Solsec, etc. Expozantii provin din  Italia, Cehia, China, Germania, Franta, Ungaria.

Vor fi abordate teme de mare interes, cu “persoane cheie” din industria RES, cat si din domeniul eficientei energetice in constructii. Vor fi prezenti producatori, dezvoltatori de parcuri solare si eoliene, comercianti, beneficiari.

Tematica evenimentului acopera energia solara, energia eoliana, microhidroenergia, biomasa, biogaz, biocombustibili, eficienta energetica in constructii ( casa pasiva, izolatii, solutii termice inovative, etc. )

Astfel, consideram ca Targul de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, RoEnergy South-East Europe Bucuresti 2012, organizat de R.E.S. Group, la Palatul National al Copiilor, in 20-22 iunie 2012, reprezinta cadrul ideal de intalnire pentru toti jucatorii implicati în RES.

Rezervati un stand la RoEnergy

Doriti sa intalniti parteneri de afaceri din strainatate ori din Romania ? Doriti sa stati de vorba cu dezvoltatori de proiecte RES ? Doriti sa intalniti beneficiari ai produselor dumneavoastra ?  Targul RoEnergy Bucuresti 2012, sustinut prin asociatii profesionale, autoritati, promovat prin mass media de profil, newslettere, potentiali beneficiari directi, va ofera “biroul dumneavoastra” timp de trei zile, alaturi de companii de top.

Pentru a avea siguranța unei participari in parametri doriti, calea ideala este  sa va rezervati –  acum – un stand la Expozitie.

Mai multe informatii pe www.roenergy.eu