Peste 200 de specialisti din domeniul energiei eoliene au participat la Romanian Wind Energy Forum 2011 (FOTO)

Prima editie a Romanian Wind Energy Forum 2011 (RWEF), eveniment organizat de Asociatia Romana pentru Energie Eoliana (RWEA) a avut loc la Constanta intre 6-8 septembrie 2011. La eveniment au participat peste 200 de reprezentanti implicati in industria energiei eoliene de la oficiali de la cel mai inalt nivel, reprezentanti ai investitorilor, mari companii energetice, case de avocatura, companii de consultanta sau banci.

EWEA, una dintre cele mai puternice organizatii din sectorul energiei eoliene, sub al carei tutelaj s-a desfasoarat RWEF 2011, a onorat evenimentul prin participarea lui Jacopo Moccia, Head of Policy Analysis, Tim Robinson, Senior Event Manager, Athanasia Arapogianni, Research Officer si Pierre Tardieu, Regulatory Affairs Advisor.

Forumul a dezbatut probleme-cheie din industria de vant din Romania: cadrul juridic pentru energii regenerabile, ceea ce a fost facut si ce se mai poate face, cum se dezvolta o ferma eoliana, precum si posibilitatile de finantare a parcurilor. Alte informatii despre agenda si participantii RWEF 2011 sunt disponibile pe www.windenergyforum.ro.