RoEnergy Timisoara 2012: un targ cu vanzari, contracte premii “regenerabile” inedite

Targul Romaniei pentru Energii Regenerabile, organizat de R.E.S. Group, a inregistrat un succes notabil in cadrul celei de-a  III-a editii  RoEnergy Timisoara 2012. Nici un eveniment din vestul tarii nu a starnit vreodata un asemenea interes fata de energii regenerabile, asa cum a facut-o RoEnergy Timisoara 2012, pe parcursul celor trei zile de manifestari, in perioada 28-30 noiembrie 2012, la Pavilion Expovest din Timisoara. Cei 76 de expozanti prezenti la targ provin din domeniile solar fotovoltaic, bioenergie, cogenerare, eficienta energetica, microhidroenergie, energie eoliana.

Cea mai buna dovada a succesului reportat este faptul ca unii expozanti si-au rezervat deja participarea la urmatorul eveniment RES, RoEnergy Bucuresti 2013. Dar si faptul ca unii expozanti au semnat contracte si pre-contracte – chiar in timpul celor trei zile de targ –  cu reprezentantii unor companii si organizatii care au vizitat evenimentul.

Companii expozante de pe trei continente ( Europa, SUA si Asia) au venit in Romania pentru a sustine dezvoltarea energiilor regenerabile in cadrul celui mai relevant targ de profil din tara: RoEnergy Romania, specializat pe promovarea economiilor emergente, cu evenimente anuale  la Timisoara si Bucuresti.

Feedback-ul companiilor prezente la Targul RoEnergy Timisoara 2012 releva faptul ca 81% dintre expozanti  au apreciat evenimentul drept “foarte bun”, 15% au acordat nota “bun”, in timp de 3,8% au calificat evenimentul “satisfacator” iar 0,2% nu s-au pronuntat.

Premii inedite la Tombola RoEnergy

Ceremonia de deschidere a fost onorata de prezenta reprezentantilor Transelectrica, operatorul national de transport al energiei, respectiv Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS), pentru a evidentia rolul inovatiei intr-un domeniu atat de dinamic, cum este cel al energiei regenerabile.

In cadrul Conferintelor RoEnergy, participantii au putut dezbate opiniile jucatorilor RES despre provocarile pietei in perioada imediat urmatoare.  Au sustinut prezentari, printre altii, reprezentanti ai unor companii cu traditie in aceasta industrie: Oscar Fonseca Marques, CEO Martifer Solar Romania, Tibby Barbu, Vice-presedintele Biroului din Romania al Smart Solar / Vey Stroy, , reprezentati ai AB Energy, Electrogrup, SRAC, ISPE, More Green Energy, Noerr, etc.

Tombola RoEnergy Timisoara 2012 a facut fericiti posesorii unui weekend gratuit pentru doua persoane intr-una din locatiile Continental Hotels, dar si a cursurilor gratuite organizate de catre AREL si RoGBC. In plus, toti castigatorii vor beneficia, timp de 12 luni, de cate un abonament gratuit la revista EnergyWorld.

Incep inscrierile pentru urmatorul eveniment: RoEnergy Bucuresti 2013