Rompetrol Moldova a ajuns la o retea de 59 de statii in R. Moldova

rompetrol-moldova--prima-companie-petroliera-locala-cu-sistem-de-management-integrat-1354721349Rompetrol Moldova, parte a grupului Rompetrol, a deschis recent 2 noi stații de distribuție a carburanților în Chișinău și în apropierea punctului de trecere a frontierei cu România, la Leușeni-Albița, ajungând astfel la o rețea de 59 de stații, potrivit unui comunicat al companiei.

În acest an, compania a deschis 13 benzinării.

‘Prin stațiile deschise până acum, ne-am propus o extindere a prezenței Rompetrol în toate zonele Republicii Moldova, acest obiectiv fiind în acord cu strategia regională a Grupului Rompetrol. Pentru acest an estimăm o creștere a vânzărilor retail de 25%, implicit o majorare a cotei de piață la 15% retail și de peste 20% wholesale. Calitatea carburanților produși la rafinăria Petromidia, cât și alinierea stațiilor la noile standarde de imagine și calitate ale Grupului stau la baza dezvoltării companiei în perioada următoare’, a declarat Vladislav Rusnac, director general al Rompetrol Moldova.

Cele două benzinării noi sunt situate în Chișinău (strada Arborilor 9/3) și pe ruta Chisinău-Leușeni (în apropierea punctului de trecere a frontierei Leușeni-Albița) și oferă clienților atât carburanții Rompetrol (Efix, EfixS, benzină Premium 95, motorina Euro 5 și GPL), cât și diverse produse, servicii în cadrul magazinelor.

sursa:agerpres
credit foto