Sebastian Burduja: Miza de 500 milioane euro la Electrica. România Stat Capturat!

Sebastian Burduja, reprezentantul PACT pentru România, primul lider care reaționează la cazul îngijorător de la Electrica:

“Alaturi de colegii mei de la PACT pentru România, urmăresc cu foarte multa ingrijorare ceea ce se intampla la compania de stat Electrica, unde o gașcă de la ALDE, partid aflat vremelnic la guvernare, isi bate joc de drepturile celor 10.000 de actionari ai societatii, persoane fizice si juridice. Este un abuz sa accepti candidati peste termenul limita și o totala lipsa de bun simt sa tot propui oameni lipsiți de pregătire profesională, oameni care răspund unui singur criteriu: loialitatea fata de “lider” si de partid!

Este clar ca se pregateste terenul pentru fapte de coruptie avand in vedere ca societatea Electrica, listata pe bursa de la Bucuresti si Londra, are peste 500 milioane euro in conturi și peste 13.000 de angajați…adică voturi. Facem apel la institutiile statului roman sa sanctioneze aceste abuzuri! Nu ne putem intoarce la perioada comunista in care dreptul la proprietate si tratamentul fata de investitorii privati erau batjocorite. Asta înseamnă guvernarea PSD-ALDE!

Anunț pe aceasta cale ca membrii PACT vor cumpara cate o actiune la fiecare companie de stat listata si vom incepe sa participam la toate AGA pentru a sanctiona abuzurile. STOP JOC!”