Companii din Europa, SUA si Asia vor participa la RoEnergy Bucuresti 2013

a_49_d_1_1330588207082_res_roenergy_2012_150x1001Cine are stand la RoEnergy ? Companii din Europa, SUA si Asia si-au asigurat participarea la RoEnergy Bucuresti 2013

RoEnergy Bucuresti 2013, editia a III-a, Targul Romaniei pentru Energii Regenerabile, organizat de R.E.S. Group, continua seria inscrierilor pentru evenimentul care se va avea loc la ROMAERO, Baneasa, Bucuresti in 5-7 iunie 2013.

Pentru acest targ, care se anunta a fi cel mai important eveniment RES din tara noastra, organizatorii asteapta, pe o suprafata de circa 3.000 metri patrati, peste 90 de expozanti, din domeniile  solar fotovoltaic, bioenergie, cogenerare, eficienta energetica, microhidroenergie, energie eoliana.

Cum va fi 2013 ?

Conform Consiliului Investitorilor Straini, in urmatorii trei ani, energiile regenerabile din Romania vor absorbi cinci miliarde de euro. Analistii afirma ca, in 2013,  investitiile  vor continua, companiile de profil fiind incurajate in primul rand de succesul reportat de catre firmele care au inaugurat primele proiecte. Un alt argument se refera la subventiile acordate de statul roman, dar si datorita costurilor reduse cu forta de munca.

Cine vine la RoEnergy ?

Pe langa companii de profil, provenind din Europa ( Germania, Franta, Italia, etc) SUA si Asia, la RoEnergy vor fi prezenti reprezentanti ai autoritatilor publice, asociatii profesionale, cercetatori,  persoane cheie din industria RES. In cadrul manifestarilor – conferinte, mese rotunde, work-shop-uri, etc- vor fi dezbatute probleme esentiale din acest sector economic. Vor sustine prezentari persoane cheie, de la manageri de companii la  oficiali autohtoni si cercetatori.

Doriti un loc privilegiat la RoEnergy ?

Doriti sa intalniti parteneri de afaceri din strainatate ori din Romania ? Doriti sa stati de vorba cu dezvoltatori de proiecte RES ori cu producatori de componente ? Doriti sa intalniti beneficiari ai produselor dumneavoastra ?  Targul RoEnergy Bucuresti 2013, sustinut de asociatii profesionale, autoritati, promovat prin mass media de profil,  va ofera oportunitatea de fi in centrul atentiei, timp de trei zile, alaturi de companii de top.

Pentru a avea siguranța unei participari in parametri doriti, calea ideala este  sa va rezervati –  acum – un stand la Expozitie.
Oferte de pret, rezervari de standuri, informatii suplimentare la info@roenergy.eu

Mai multe informatii pe www.roenergy.eu