Delegatie si simpozion – Solutii germane pentru exploatarea energiei geotermale in Romania

În cadrul programului susţinut de Ministeriul Federal al Economiei şi Tehnologiei din Germania “Renewables made in Germany”, Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană va consilia în perioada 21 – 25 noiembrie 2011 un grup de întreprinzători germani, veniţi în România în scopul dezvoltării de relaţii economice bilaterale. Evenimentul va avea loc la Hotel Crowne Plaza.

Mai multe detalii cu privire la firmele germane participante găsiţi, în invitaţia de cooperare şi de asemenea în formularul de exprimare a interesului de cooperare.

Obiectivele acestui proiect constau în participarea delegaţilor la întâlniri individuale cu potenţiali parteneri de afaceri români şi de asemenea la Simpozionul “Soluţii germane pentru exploatarea energiei geotermale în România” care va avea loc marţi, 22 noiembrie în Bucureşti. Vă rugăm descărcaţi aici agenda provizorie a evenimentului si de asemenea formularul de participare.

Atât întâlnirile individuale cât şi simpozionul sunt organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană. Costurile participării la program şi la eveniment sunt suportate de Ministerul Federal al Economiei şi Tehnologiei din Germania. Informaţii suplimentare despre programul Ministerului “Renewables made in Germany” sunt disponibile la: www.renewables-made-in-germany.com